Originele low-budget party formule vanaf 20 personen

“Beste,
Ik wens u nog even te bedanken voor vorige vrijdag. Iedereen was lovend deze morgen op kantoor. Ik weet dat ik niet veel budget had en toch hebt u er iets van gemaakt die de medewerkers hebben weten te appreciëren. Erik zei zelfs dat zijn vrouw misschien zal bellen voor de communie van hun dochter. Beste groet. Ria.”

Ons Bruschetta concept

De speciaal ontworpen Bruschett’Grill installeren we in een elegante Italiaanse setting. Er is geen geur of lawaaihinder, dus geschikt voor binnen en buiten. Op olijfhouten plankjes presenteren wij uw gasten verschillende soorten bruschetta’s: Parma-Boscaiola-Quattro Staggioni en andere seizoensgebonden varianten in een ontspannen receptie formule met stijl. Indien u het wenst eindigen we met een lekkere chocolade dessert variante.

Vanaf 14€ /persoon maakt u van een bedrijfsreceptie, afscheidsfeestje, of babyborrel echt iets verrassends en origineels die de gasten niet snel vergeten.

Soms verrijken we deze formule met een aantal aperitiefhapjes om er een nog completer geheel van te maken. In functie van het type party en uw budget werken we een voorstel uit.