Thuis aan tafel inviteren

“Beste Fox, Onze ouders hun huwelijksverjaardag was subliem, alle kinderen waren lovend. Schitterende gerechten, fijne bediening.....en een uiterst propere keuken na afloop. Het was genieten van de 1ste tot de laatste minuut. We zullen dit nog vaak herhalen !” Carine & Paul

We nemen de hele voorbereiding van het diner voor onze rekening. Dit vanaf 10 personen. Dat gaat over het dekken van de tafel, over het bereiden van het diner, het eventuele opdienen van de verschillende gangen – met telkens een woordje uitleg – tot en met het netjes achterlaten van de keuken. En dit tegen een heel vriendelijke prijs. U bepaalt zelf of u bediening wil, of we servies huren en of u zelf uw wijnkelder aanspreekt.

Alles wordt mét en bij u op voorhand tot in de puntjes besproken zodat alles de juiste sfeer uitstraalt en beantwoordt aan uw verwachtingen. De kok komt tot bij u enkele uren op voorhand met zijn waren en bereid alles vers in uw keuken. U kunt dus als gastheer of gastvrouw a.h.w. zelf te gast zijn in eigen huis.

Complete feestformule

Complete feestformule op de middag of ‘s avonds, in de tuin of indoor. Of het nu om een hippe party gaat, buffet of bbq, het zal net ietsjes anders zijn.

“Fox het was een zalig feest. Alles liep van een leien dakje. De hapjes waren super creatief en lekker. Je vis bbq excellent. Simon vond het dessertbuffet, mét chocoladefontein de max. Simon vertrekt gelukkig pas volgende week. We zullen hem missen, maar hij heeft in elk geval een prachtig afscheidsfeest gehad.Dankjewel en zeker tot een volgende keer.”

Ik kan u een totaal product vervaardigen met als ingrediënten gastvrijheid, persoonlijke benadering, verrassingen, fraaie styling en topverzorging.

Wij luisteren naar uw wensen en gaan in functie van de gewenste sfeer u een creatief voorstel doen al dan niet met BBQ of stukje showcooking. De locatie, het seizoen, het type party en aantal gasten zullen dit alles beïnvloeden. We bedenken dit alles met een zeer transparante prijsberekening, waarbij wij u alle kortingen die wij bekomen ook aan u doorstorten.